UITGEBREIDE  WERKPLAATS

ONDERHOUD  >  WERKPLAATS

Aircoservice

Wordt het een airco check, airco reiniging  of een complete aircoservice?

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco moet u laten onderhouden. Anders bestaat het gevaar bestaat dat de pomp droogloopt. Met alle kosten van dien. Bij Pricar Automobielen in Oisterwijk adviseren we u daarom uw airco jaarlijks te laten controleren. 

Wanneer is uw airco aan verfrissing toe?

Daalt de temperatuur in uw auto ’s zomers niet meer snel? Of duurt het ontwasemen van de ruiten langer? Dan is het koudemiddel waarschijnlijk onder niveau. Wij adviseren u dan een aircocheck te laten uitvoeren. 

U kunt uw airco al laten checken vanaf €19,-

✓ De Aircocheck voor € 19,-. Deze bestaat uit een visuele inspectie, de controle van de bediening en een temperatuurmeting.

✓ De Aircoreiniging voor € 39,- Hierbij voeren we de aircocheck uit en reinigen we het
aircosysteem en het ventilatiesysteem. Daarbij desinfecteren we de verdamper en reinigen we de ventilatiekanalen. In veel gevallen is het verstandig om ook het interieurfilter te vervangen.

✓ De Complete aircoservice vanaf € 89,- Behalve de aircocheck voeren we hierbij ook een druk- en lektest uit en vullen we het koudemiddel aan. Dit is meestal na twee jaar nodig.

Hou uw airconditioning in topconditie met een airco check, airco reiniging of complete aircoservice Bel Pricar Automobielen in Oisterwijk op 013 – 57 20 428 of vul het online formulier in. 

loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uw werkplaats afspraak online inplannen?

Ivo Priems

Eigenaar

Cynthia Priems

Financiele administratie / Gastvrouw

Marc Priems

Cleaning, Detailing en showroom klaarmaken van auto’s

-

Werkplaats Chef

ALLE MERKEN
ALTIJD DIRECT GEHOLPEN
ONDERHOUD IN-HOUSE
PECHSERVICE
VERVANGEND VERVOER
KLANT CENTRAAL
Morgen Internet - Zorgeloos website