UITGEBREIDE  WERKPLAATS

ONDERHOUD  >  WERKPLAATS

Bandenverkoop

Goede banden zijn essentieel.

Het enige contact dat uw auto met het wegdek heeft, bestaat uit 4 kleine stukjes oppervlak van de autobanden. Logisch dat dat contact goed moet zijn!

Daarom is het van belang dat u uw banden op de juiste spanning houdt. Ook moet het profiel voldoende diepte hebben. Dit is vooral belangrijk bij regenachtig weer. Verder mogen banden nooit ongelijkmatig afslijten. Dat duidt op een verkeerde afstelling. In de winter kunt u profiteren van de beste eigenschappen die winterbanden u te bieden hebben.

Goedkoop is duurkoop

Goede tot uitstekende banden hoeven niet duur te zijn. Toch kunt u in de verleiding komen om nog "even door te rijden" op banden waarvan een deel van het profiel al afgesleten is. Dat kan in voorkomende gevallen een nadelig effect hebben op de wegligging van uw auto, of de remweg. In dat geval is uw veiligheid en die van anderen in gevaar. Laat u daarom altijd adviseren en sla dringende adviezen om uw banden te vervangen nooit in de wind!

Advies

Wilt u advies over uw banden? Of over nieuwe banden? Bel Pricar Automobielen in Oisterwijk op 013 – 57 20 428 of vul het online formulier in. U kunt natuurlijk ook even langs komen aan de Sprendlingenstraat 35, dan bekijken we samen met u de staat van de banden. 

loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uw werkplaats afspraak online inplannen?

Ivo Priems

Eigenaar

Cynthia Priems

Financiele administratie / Gastvrouw

Marc Priems

Cleaning, Detailing en showroom klaarmaken van auto’s

-

Werkplaats Chef

ALLE MERKEN
ALTIJD DIRECT GEHOLPEN
ONDERHOUD IN-HOUSE
PECHSERVICE
VERVANGEND VERVOER
KLANT CENTRAAL
Morgen Internet - Zorgeloos website