UITGEBREIDE  WERKPLAATS

ONDERHOUD  >  WERKPLAATS

Distributieriem

Word niet door schade wijs en vervang uw distributieriem op tijd

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de distributieriem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Een kapotgeslagen distributieriem kan soms zelfs een total loss van de motor veroorzaken.

Wanneer moet de distributieriem worden vervangen?

In uw serviceboekje staat vermeld wanneer en bij welke kilometerstand de distributieriem moet worden vervangen. Soms staat dat ook op een sticker onder de motorkap. Komt u er zelf niet uit? Neem dan het zekere voor het onzekere. Bel 013 – 57 20 428 of rij even bij ons langs aan de Sprendlingenstraat 35 te Oisterwijk. Wij helpen u graag.

Wij hebben de juiste kennis en het materiaal om de nieuwe riem te monteren

Bij Pricar Automobielen in Oisterwijk beschikken we over de benodigde kennis, het vakmanschap en het speciale gereedschap om de distributieriem professioneel te monteren. Bovendien is de riem zelf van topkwaliteit. We monteren namelijk uitsluitend distributieriemen van Gates. Deze voldoen aan de zwaarste eisen en gaan bijzonder lang mee. Gates is dan ook de leverancier van vrijwel alle gerenommeerde automerken.

Is uw distributieriem aan vervanging toe? Vraag dan nu een offerte aan

Vervang uw distributieriem op tijd. Daarmee vermijdt u heel veel schade en voorkomt u dat u de riem echt moet aanhalen. Bij Pricar Automobielen klaren wij die klus niet alleen professioneel, maar ook heel voordelig voor u. Bel meteen 013 – 57 20 428 of vul het online formulier in. 

loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uw werkplaats afspraak online inplannen?

Ivo Priems

Eigenaar

Cynthia Priems

Financiele administratie / Gastvrouw

Marc Priems

Cleaning, Detailing en showroom klaarmaken van auto’s

-

Werkplaats Chef

ALLE MERKEN
ALTIJD DIRECT GEHOLPEN
ONDERHOUD IN-HOUSE
PECHSERVICE
VERVANGEND VERVOER
KLANT CENTRAAL
Morgen Internet - Zorgeloos website